2012. december 14., péntek

Interjú A Doktorral!

Doktor a HCW egyik főnöke, KWP mellett! Olvassátok és Osszátok a válaszait!

A Doktor

1. Mióta követed a pankrációt és ki a kedvenced?

1. 2004 óta követem rendszeresen a pankráció világát, de arra is sok időt, pénzt és energiát áldoztam, hogy a biznisz történetének valamennyi korszakát alaposan megismerjem. A mindenkori kedvencem egyébként Undertaker, ő egy hátborzongatóan jó karakter.

Undertaker
2. Mennyire nehéz egy szervezetet irányítani?

2. Az átlagember nem is gondolná, mekkora munka zajlik a színfalak mögött és a mindennapokban egyaránt. A legfontosabb az, hogy mindenki tisztában legyen a saját feladatával és azt a legjobb tudása szerint - időre - el is végezze! Jelenleg mindenki azon dolgozik, hogy próbáljuk minél hatékonyabbá tenni a HCW működését, ami nem egyszerű, hiszen egy független szervezet sokszor ütközik akadályokba, arról nem is beszélve, hogy meg kell küzdeni a pankrátorokra jellemző hatalmas egókkal is, amik szintén konfliktusokhoz vezethetnek. Ezeket a dolgokat csak tapasztalat árán lehet megtanulni kezelni, törekszünk arra, hogy mindenki a számára leginkább testhezálló munkát végezze a HCW-n belül.

3. Láthatunk-e a ringben Amerikai vagy Japán szupersztárt a HCW-ben újra?

3. A HCW egyértelműen felkerült az európai pro-wrestling térképére, tehát papíron minden elképzelhető, azt viszont hangsúlyoznám, hogy ez elsősorban pénzkérdés! Az amerikai és japán birkózók pedig egyáltalán nem olcsók. Ilyen dolgokban körültekintően kell eljárnunk.

4. A szegedi szupershow-n jelen voltatok-e KWP-vel?

4. Igen, mindketten jelen voltunk (KWP még egy "Itt vagyok, Roland!" feliratú táblát is a magasba tartott). Jómagam a technikai személyzetet koordináltam a rendezvényen. Valamit valamiért - a show fontos volt a HCW számára, tehát lépni kellett... ugyanakkor ezen a ponton már puhatolóztunk PG Hooker irányában, akinek a "pálfordulása" néhány héttel később a mi kezünkbe adta a gyeplőt.

5. A DDW-vel és a PWH-val is jó viszonyt ápoltok, melyik szervezettől vártok még pankrátorokat?

5. Erről nem mondhatok konkrétumokat, de reméljük, hogy az említett két szervezettel megmarad a jó viszony és az együttműködés, és természetesen más országok birkózóit is szeretettel várjuk, amennyiben meg tudunk velük egyezni. Jelenleg is folynak ilyen irányú tárgyalások.


6. Várhatóak-e újabb pólók és DVD-k?

6. A személyre szabott pólók a pankrátoraink magánprojektjei, erről őket kellene megkérdezni, más egyébről jelenleg nincs tudomásom. Ami a gálák felvételeit illeti, alkalomról alkalomra igyekszünk tökéletesíteni a lehetőségeinket, gondolok itt ezalatt pl. a gyerekcipőben járó streames közvetítésünkre is. Minél profibb körítést és technikai hátteret tudunk biztosítani, annál valószínűbb, hogy lehet majd számítani új dolgokra.

7. Melyik gálát értékeled a legextrémebb és a legkomolyabb gálának?

7. A legextrémebb egyértelműen az idei Véres November 3 volt (sajnos számomra is). Halálugrás, tűz, neon, rajzszögek, üveg, radiátor, só... ezt nehéz lenne felülmúlni. Talán a legkomolyabb gálánknak is ezt tartom, hiszen az önálló rendezésű show-k közül itt volt a legnagyobb létszámú közönségünk. Ugyanígy meg kell említenem Szegedet, ahol az eddigi legprofibb körítést láthattuk, az ott már nem is indy-hangulat volt. Nehéz kérdés, de ezt a kettőt mindenképpen kiemelném.

8. A pankrátor palánták mikor mutathatják meg magukat a ringben?

8. Ha úgy érted, hogy élesben, akkor a válasz annyi: amikor az edzőik úgy ítélik meg, hogy készen állnak rá.

9. Milyen érzés vezetni a Szorító adásokat?

9. Erről sajnos múlt időben kell beszélnem, hiszen már nem én vezetem a Szorítót, miután most nem Budapesten élek. Egyébként szerettem rádiózni, hiszen imádok a pankrációról beszélni, és szórni a gyöngyszemeimet a műveletlen disznók elé.

10. (nem teljesen idevágó kérdés) Volt-e hogy felismertek az utcán amikor civilben elmentél mondjuk vásárolni?

10. Igen, Budapesten több alkalommal is történt ilyen, sőt, egyszer Békéscsabán is előfordult, a 2011-es Kolbászfesztiválon megrendezett gála idején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése