2012. július 8., vasárnap

Renegade interjú

Rászálltam a HCW-re? Nem hiszem:D még egy interjú az alany pedig nem más, mint Renegade! Bevallom egyik nagy Favoritom Poison mellet:D

Sexy Jessie

Renegade

1. Hogy ismerted meg a pankrációt és miért lettél pankrátor?

1. 1992-ben láttam az első pro-wrestling meccset a televízióban. Azonnal rabul ejtett a világa. Aztán 2005 környékén csatlakoztam az ország legnagyobb pankrációs közösségéhez, a H-wrestlinghez.
Néhányan abból a közösségből kezdtünk el edzésekre járni. Nuts, Hombre de Rasson és én is ilyen voltam. Kevesen tudják, de Nuts nagyon komoly tudással rendelkezik a szakmában, több mai HCW birkózónál is ő tette le az alapokat sok évvel ezelőtt.

2. Mért Renegade lett a neved?

2. Egyrészt Illik a karakterhez, másrészt Warren Zevon 'Renegade' c. száma a ludas. :)

3. Ki a legnagyobb riválisod?

3. Icarus esetében bánt, hogy a debütálásom óta nem tudtam megverni, de a jelenlegi legnagyobb riválisom a HCW regnáló bajnoka, PG Hooker. Az én célkeresztem az ő mellkasán van.

4. Kik a kedvenc pankrátoraid? (Bármelyik cég bármelyik időből)

4. Az első számú kedvencem Scott Steiner. A birkózásában elképesztő profizmussal ötvözte a powerhouse, grappler, technical és high flyer stílusokat. Nagy kedvencem volt még a tragikus körülmények között elhunyt Chris Benoit is, valamint a nagyfiú kategóriából kevin Nash.
A mostaniak közül Paul Burchill-t és Edge-et szerettem nagyon.

5. Szegeden milyen volt a gála és a halászlé?

5. A gála óriási élmény volt, rendkívül profin volt szervezve, László Roland kiváló munkát végzett. 1300 néző jött el, ez hihetetlen élmény volt nekünk. Maga a város is gyönyörű és a halászlé is pompás volt. :)

6. Jessie-vel hogy ismerkedtetek meg?

6. Jessie-vel régóta barátok vagyunk, az első magyar pro-wrestling bemutatón találkoztunk, amit Perutek János szervezett és a Wigwamban rendeztek meg, Icarus, Hawk, PG és Dover közreműködésével.

7. Szeretnél egy Title Shot-ot?

7. Természetesen, minden vágyam a HCW bajnokává válni.
ha pedig ehhez PG arcát kell átrendezni, az külön öröm.

8. Láthatunk-e más szervezetnél is?

8. Igen, idén már megfordultam a DDW-ben, ami egy remek kis lengyel szervezet, szeptemberben pedig újra külföldre visz az utam, a részleteket azonban még nem árulom el.

9. Milyen volt a meccs Gabriel Anglefyre ellen?

9. Annak ellenére, hogy aznap jobbnak bizonyult nálam, nagy élmény volt a kötelek közé lépni Angelfyre ellen. Ez az ember nagyon sokat tud a szakmáról, rendkívül dinamikus és mindig tudja mit csinál.

10. Mi a véleményed PG Hooker tettéről, hogy átpártolt a direktorokhoz?

10. Borzasztóan olcsó húzás volt. Engem épp a mentősök láttak el, amikor a dolog történt, így közvetlenül reagálni sem tudtam. PG a könnyebb utat választotta, gondoskodni fogok róla, hogy meglegyen ennek a böjtje.
A bajnoki öv csak a kedvenc rossz-fiútok derekán mutathat igazán jól!
Chris Benoit

Edge
Paul Burchill
Scott Steiner



Kevin Nash



3 megjegyzés:

  1. Nekem a régi kedvencem Evan Bourne volt ,de most Sheamus és Edge a nyerő :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jók ők is, de a legjobb a WWE-ben CM Punk ;)

      Törlés
  2. Oh My God -.-"""Mindig rühelltem ...Mizzel az élen ...-.-" Még max Kane ,de a többire torokból köpök...

    VálaszTörlés