2014. március 5., szerda

A Motoroshang műsorkínálata 3. rész - HCW Szorító

Elértünk a három részes cikkem, utolsó állomásához, a HCW Szorítóhoz. Jó szórakozást ehhez a cikkhez is!




Mr. Tolnai
 





2012. 04. 04., ez a dátum az melyhez a Szorító indulása kapcsolódik. A HCW jelenlegi társtulajdonosa, az élő PankraLexikon A Doktor és az Istencsászárszalonna, a HCW volt felkonferálója, MR. Tolnai voltak az első műsorvezetők, Majd WannaRaise is megkapta a műsorvezetését. Jelenleg pedig Miki és Bátrfi vezetik az adásokat. Miki felkonferáló volt, majd az Áttörésen bírói szerepet kapott, Bártfi pedig a technikai részlegen munkálkodik.

A Szorító a legfrissebb híreket hozza el minden héten a pankráció világából, délután négy órától. Különféle szegmensek jelennek meg az adásban: Raw elemzés, havi PPV áttekintés, HCW szegmens, Rajongói kérdések. Olykor-olykor a Szorító szombaton is megjelenik, a Trash Talk helyett, amikor kötetlenebb témákat lehet felhozni.

Szinte minden adást meghallgattam eddig, de szakértőnek nem mondanám magamat. Az adások remekek, hangulatosak és változatosak. A fiúk komoly véleményt mondanak, amikor csak tudnak és csak néha tudtam ellenérveket felhozni. 

A Doktort megkértem, hogy írjon pár mondatot a műsorról, mivel ő volt a kitalálója:

A Doktor

A Szorítót 2012 tavaszán hoztuk létre, azzal a céllal, hogy a Facebookon kívül is legyen egy állandó, saját médiaplatformunk, ahol rendszeresen hallathatjuk a hangunkat, és alkalmasint egy újfajta közönséget is megpróbálhatunk megszólítani. Elsősorban szórakoztató magazinműsornak szántuk, ami a magyarországi és a globális pankrációval egyaránt foglalkozik, és természetesen feltett célunk volt, hogy első kézből tudósítsunk a HCW világában zajló eseményekről. A kezdeti időszakban a rajongói interakció szempontjából is fontos szerepet töltött be a műsor, hiszen szakmai és személyes kérdéseket egyaránt feszegető mélyinterjúk készültek legalább egy tucat birkózónkkal, hovatovább a rajongóknak a Szorítón keresztül nyílt először korlátlan esélyük kérdezni a kedvenceiktől. Amíg jómagam voltam a műsorvezető, egyértelműen a HCW szócsöveként működtünk közre, de a távozásomat követően az új műsorvezetők szabad kezet kaptak; noha a Szorító továbbra is a HCW hivatalos műsora - ami bármikor rendelkezésünkre áll, ha szólni kívánunk - ők maguk alakíthatják az arculatát. Ennek megfelelően jelenleg egyfajta szórakoztató-elemző talk show műsorként funkcionál Bártfi és Miki kezei alatt.
______

Remélem tetszett ez a kisebb utazás a Motoroshang kisebb részletében, természetesen még rengeteg műsor van amiről lehet írni. Nincs kizárva, hogy még lesznek. 

Wrestling is Fun
Miki & Bártfi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése