2014. február 15., szombat

A Motoroshang műsorkínálata 2. rész - Trash Talk

Elérkezett a második része ennek a hosszabb cikknek. Ebben a részben a Trash Talk-ot vesszük górcső alá. A Trash Talk szombat este jelentkezik, hét órától. A fő lényeg a baromkodás, de olykor becsúszik komolyabb téma is. Sok vicc, nevetés és érdekességek várják a hallgatókat.
Facebook Oldal
Weboldal



Az első adástól hallgatom az adást. Remek időtöltés szombat este. Sok rovat van, változatos műsorkínálat és a vendégek sem elhanyagolhatóak. Hol HCW-s emberek jönnek, hol a rajongók csatlakoznak be az adásba, egy Fan-Fest keretén belül, de már megszólalt a műsorban Knézy Jenő is, ami egy hatalmasra sikerült adás lett.

És mit értek baromság alatt? Darwin-díjak, vicces történetek, elmebeteg történések tömkelege. Például amikor a Rock&Wrestling trió volt a vendég, imitálták négyen a turet nevű betegséget. Természetesen ezt viccesen, mintsem gúnyosan.

Az adás műsorvezetője WannaRaise, a Szorító korai műsorvezetője és a HCW hivatalos kommentátora. Nagyon pozitív ember, és közvetlen is. Mindenkit vár az adásokra sok sok viccel.
WannaRaise

WR-nek elküldtem öt kérdést, melyekre a válaszokat itt olvashatjátok, egy kisebb interjú formájában.

1. Mennyire érzed magad otthon a stúdióban?
Most már eléggé. Talán van aki nem tudja,hogy mielőtt a TT-ot elkezdtem csinálni,pár hónapig én vezettem a HCW rádiós adását a Szorítót,amit akkor a Doktortól vettem át.Majd különböző okok miatt ezzel a tevékenységgel felhagytam,és egy kisebb szünet következett,majd körülbelül egy éve felvetettem a saját műsor ötletét Pick Róbertnek a rádió vezetőjének.Ő örömmel fogadta az ötletet,és egy rövid egyeztetés után tavaly március 3.-án útjára indult a saját gyártású műsor.Ebből a mai napig 33 rész készült,és mindegyiket nagyon élveztem. Ja nem,amikor ki kellett rohangálnom f*sni egyik műsor alatt a gyomorrontásom miatt azt nem. :D  Hogy a kérdésre is válaszoljak,most már azt hiszem csukott szemmel is eltalálnám a helyes potmétert.

2. Miért Trash Talk a műsor neve?
Miért mi legyen fapuma? Na jó nem,hátha valaki nem látta az Üvegtigrist.(van ilyen?) Azért mert ebbe minden belefér. Egy jól hangzó műsornév,ami összefoglalja az adás tartalmát.Mindenki megkapja a magáét aki szemetet csinál. Szemét dolgokat tesz,szemét dolgokat mond,vagy csak egyszerűen ő maga egy hatalmas szemét. Mert bizony ilyenből bőven van. Álsztárok,wannabe-k,kiöregedett gyíkok sokasága vesz minket körül.Na azért nem vesszük persze véresen komolyan,a szórakozás,és a kifigurázás a fő cél. És ebben jómagam sem kímélem,sokszor csinálok hülyét magamból a műsorban.De hát ki nem szarja le?  ;-)  A műsor névválasztása pedig olyan jól sikerült,hogy azóta a sport1-en is indult ilyen néven egy műsor,úgyhogy biztos nem szar.

3. Mi a műsor koncepciója?
A műsor lényege elsősorban a könnyed szórakoztatás,mindenféle témában. Bár a legtöbbet nyilván a pankrációról van szó,azért meglehetősen változatosra sikerültek az eddigi adások. Ha azt mondom hogy -sport,kultúra,árvíz,fesztiválok,Darwin díjak,babonák,retro-minden,botrányok,lomtalanítás,reklámok,a békávé,családi tragédiák,munkahelyi előrelépés,viccek,riportok- akkor azt hiszem hűen tükrözi hogy mennyire sokrétűek a műsor témái. De mindez természetesen csak zenékkel,és a vendégekkel együtt teszik kerek egésszé a TrashTalkot.

4. Van olyan szegmens az eddigi részekben amiket kiemelnél?
Persze. Knézy Jenővel készült több mint egy órás mély interjúm szerintem nagyon jóra sikeredett,remélem nemsokára jön a folytatás Horti Gáborral. Ezenkívül sokak kedvence a "megőrülős" Tourette-es adás mindenképpen szót érdemel,mint ahogy az a történelmi dolog is,amikor ÉLŐBEN kapcsoltuk KWP-t Bécsből egy WWE house-showról háromszor is! A karácsonyi adás pedig egészen elképesztő volt! És hát nem tagadom a TrashTalk theme song-ra is büszke vagyok,pláne hogy a legtöbb embernek tetszik.

5. Milyen érzés volt először vezetni az adást?
Nagyon jó. Ebben a műsorban nincs főnököm. Gyakorlatilag azt csinálok amit akarok,és mivel Robi állandóan dícsér valószínű jó amit csinálok. Szeretem hogy nem szól bele senki,és úgy alakítom a dolgokat ahogy nekem tetszik. De hál'istennek nem csak nekem tetszik ezt a jó hallgatottság is bizonyítja.Reméljük ez még sokáig így marad,és egyre többen magukévá teszik a trash attitude-öt!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése