2013. január 2., szerda

TV2 és RTL Klub

Sokan kritizálták már előttem és még utánam is fogják! Most nem több műsort akarok kiszedni, hanem csak 1-1 műsort. De mivel nem lehet tapasztalat nélkül véleményt mondani, ezért bevállaltam a sokkot.

RTL Klub - A gyanú árnyékában ~ Milyen Amerikaias hangzása van igaz, sőt inkább Latin amerikai hangzású. Gondoltam, 'De jó b**d meg még egy ilyen hülyeség'. Nem még rosszabb, "igaz történetek alapján" készült, élő szereplős sorozat, amiben rendszerint ordibálnak, káromkodnak, néha-néha ütik egymást, de csak 12 karikás. Nem lenne olyan rossz, ha nem baromságokról szólna.

TV2 - Családi Titkok ~ Milyen furcsa, hogy a TV2 átvette, nem? Ha már itt tartunk akkor nézzük, hogy miket is koppintottak le?
RTL: Nagy fogyás, Barátok Közt, Vacsora csata
TV2: XXL (1 része volt), Jóban Rosszban, Hal a tortán
Szar van a palacsintában, nem? De milyen álszent a címe: Családi titkok, komolyan, mintha csak egy 10 éves fiatal gyerkőc találta volna ki! Iskolában tanárfenyegetés, Munkahelyen alkohol problémában szenvedő orvos.

És még csodálkoznak, hogy nem nézek nagyon TV-t. Miért akar a TV2 és RTL Klub is amerikanizálódni? De vannak jó csatornák is, példának okán Comedy Central vagy a Discovery Channel.

Akinek bármi ellenvetése vagy véleménye van  annak várom hozzászólását! 

2 megjegyzés: