2013. január 12., szombat

Interjú Pappa Geroge-al!

Pappa George nem másnak, mint Ozzy Spencernek a mentora és társa! Olvassátok és Osszátok a vele készült kérdezz feleleket!




1. Mikor ismerted meg a pankrációt és ki a kedvenced?

1. Mivel nem vagyok már mai gyerek, én még Hulk Hoganon nőttem fel, a műholdas adások kezdetén, a 80-as évek vége felé, akkor ő volt az ügyeletes sztár, nagy meccset nyomott Mr. T-vel és kedvenc lett. Később The Rock volt az isten, most Big Show és Umaga az, akik közel állnak a szívemhez.

2. Honnan ered a Pappa George név?

2. A nevem jelentése angolul George Liberty, a Pappa nevet Ozzy ragasztotta rám. Béla Hcw feltűnéséig én voltam a legidősebb a HCW-ben, ezért joggal ragadt rám a Pappa név, amely egyébként jellemzi is az egyéniségemet, szívesen adok "atyai" tanácsokat azoknak, akik elfogadják tőlem. A mai világban a gondoskodás szerintem mindenkire ráfér!

3. Miért választottad Ozzy Spencert a mentortáladnak?

3. Amikor ellátogattam a HCW rendezvényeire, azt kellett lássam, van egy kiváló harcos, aki nagy eredményekre hivatott, de megalázóan kevés lehetőséget kap az érvényesülésre, elnyomják és megalázzák. Kétségkívül azért volt ez, mert Ozzy sohasem tudott azonosulni a Direktorok elképzelésével, ezért olyan feladatok elé állították, melyek lelki erejét voltak hivatottak megtörni, gyakorta hagyták magára sérülten, vagy éppen elárulták. Ezt nem hagyhattam! Amikor teljesen magára hagyták a Megszállás gálán, bementem érte és kitámogattam a ringből egy Samoai - Magyar zászlóval, mely azóta a barátságunk jelképe! Azóta minden erőmmel őt támogatom, minden lehetőséget megkap és ez a mérkőzésein is látszik! Bár az alkata küllemre nem változott, de szédületes izom tömegeket dolgozott bele, nekem elhihetitek!

4. Melyik volt az eddigi legkedvencebb gálád?

4.Bár nem éppen jó emlék, de mégiscsak a 2012-es Véres November gála volt számomra a legjobb. A közönség félelmetes volt, és minden pankrátor a legjobb formáját hozta! Ha viszont Ozzy legnagyobb meccsét vesszük, akkor a Szegedi Szuper Show-n a Dover elleni meccs volt a legkeményebb! Nagyon jó volt! Az őserő szinte végig kiegyenlítette a technikai tudást! Ezekből a meccsekből nagyon sokat lehet tanulni!

5. Mi volt a legmeghatározóbb pillanatod a HCW-ben?

5. Úgy érzem, hogy eddig minden pillanat meghatározó volt, a kiemelkedő valószínűleg a bemutatkozásom lehetett. A legkiemelkedőbb pillanat az volt, amikor az edzőteremben elkezdtünk Ozzyval dolgozni, és megkaptam az első pár csattanós ütést. Ez azóta is kedvenc "merénylete" ellenem.

6. Láthatunk-e ringen belül egy Tag Team meccsen Ozzy oldalán?

6. Az egészségi állapotom sajnos nem engedi meg az aktív sportot, tán ha 15 évvel ezelőtt született volna meg a HCW, akkor biztosan a ringben lettem volna. Ezért nem valószínű, sajnos, pedig volna kedvem egy-két emberkét odavágni! Egyébként, ha már a tag team-ben gondolkodunk, vannak terveim, de erről még korai beszélni, hiszen Ozzy még nem fejezte be a felkészülést, először legyen egyéniben félelmetesen jó, aztán elképzelhető a tag team is!

7. Mit gondolsz a jelenlegi WWE-ről?

7. Őszintén szólva manapság már nem követem úgy a WWE eseményeit mint régen. Valahogy nem érdekel Cena vagy CM Punk... de The Rock meccseit most is megnézem, noha egyre inkább öregszik a fickó. De azért még be-be kapcsolom a TV készüléket...

8. A HCW elgondolásod szerint lehet nagy Pro-Wrestling szervezet európán belül?

8. Meggyőződésem, hogy Európán belül a HCW az a szervezet, amely utolérheti a WWE, TNA, szervezeteket. Minden kétséget kizáróan ezért is jönnek annyian külföldről hozzánk, gondoljatok csak Angelfyre-ra, BraveHeart-ra, Kentre, Colbyra, El-Generico-ra, vagy a most érkező Sumerian Death Squad-ra! Mindössze megfelelő befektető kérdése az egész, aki lát fantáziát a szervezetben, összehoz néhány reklámszerződést és élő televíziós közvetítést. Jelenleg azonban ez még korai lenne, legalábbis az országban uralkodó gazdasági káoszt látva.

9. Energy Chicken vs. Magyar Kolbász. Miért ez a kettő közül választhatunk az Áttörés 2013 meccsre és melyik fog szerinted nyerni?

9. A kajával való bevonulás Ozzy védjegye lett, csakúgy mint a közönség részéről való HU - HA kántálás. A Békéscsabai Kolbászfesztivál alkalmával Ozzy jó kis Csabaival, későbbi gáláin Energy Chikennel vonult be. (Grillcsirke ami erőt ad!) A közönség mindkettőből szokott kapni  :) - és mindkettőt szívesen fogadja. Ezért gondoltunk arra, kikérjük a véleményüket a facebookon. Persze ha van ötlet, szívesen vesszük, mi az, amivel még nagyobb energiát tudunk Ozzynak meccs közben adni?

10. Mit gondolsz a Sumerian Death Squad vs. Dover & Icarus meccsről?

Vannak félelmeim a Sumerian Death Squad vs. Dover & Icarus meccsel kapcsolatosan. Nem mintha kételkednék Icarus és Dover képességeiben, viszont talány számomra, hogy két homlokegyenest másképpen gondolkodó ember, akik a valaha élt legnagyobb ellenfelei egymásnak, miképpen fog egymással dolgozni.
A Sumerian Death Squad tag team nem tréfa dolog. Ha a fiúk nem tudnak egymásban bízni és egymásra koncentrálni, csúnya vége lehet.
Én abban bízom, hogy sikerülni fog, valamint, hogy a direktorok támasztotta jelenlegi kétes egyensúly, ami a szervezetet uralja - még ha ők másképp is gondolják - hamarosan rendeződik. Addig is, mindenkinek kívánok jó szórakozást, gyertek el élőben nézni a meccseket, mert a legnagyobb izgalmakat így élhetitek át, mi pedig akkor vagyunk a legboldogabbak, ha bár ezer sebből vérzünk, de a közönség elégedett és érezzük a szeretetét!






Big Show


The Rock


Umaga
Mr. T



Hulk Hogan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése