2017. március 1., szerda

Áttörés az otthon nyugalmában

A Hungarian Championship Wrestling, azaz a HCW, Magyarország egyetlen nemzetközileg is elismert szervezetéről évekkel ezelőtt már írtam számtalan cikket és sokukkal készítettem interjút itt a blogon, viszont most egy olyan dolog miatt ragadtam meg a billentyűzetemet, amelyet a HCW Shop-ban most lehet megvenni, továbbá ez egy igazi áttörés. 


A HCW korábban már próbálkozott élő adásokkal, melyeket mindig követtem is, a legelső Live Stream-től kezdve, a mostani OnDemand adásig bezárólag. A 2013-es Áttörés DVD az az egyetlen HCW gála, melyet ilyen formában is megtudtam szerezni (Na igen, hiába ismerem a szervezetet már az Oli Sörkert-es gálák óta, ha nem jutok el túl sűrűn gálára, nemigen tudom venni új dolgokat.) és látszik az egyenesen felfelé irányuló javulás.

Ebben az OnDemand "csomagban" két gálát kaptunk, egy áráért. A vezetőség kikedvezett a külföldi nézőknek is, ezért angol kommentálással is megvásárolható a gála. Hogy milyen az ár-érték arány? Ha ezt az akciót nézem, ezért az árért tökéletes üzlet volt, viszont ha csak egy gálát kaptunk volna, akkor is ezt mondanám. Az, hogy több kamera állásból is megtekinthettük végig a 2017-es Áttörést, valamint az ajándékba kapott 2016-os Véres November 7-et. 

A felvételek minősége egyszerűen remek. Semmi elmosódás nincs benne és a HD tényleg HD. Néha a reflektorok fénye kicsit zavarja az ember szemét, viszont koránt sem annyira durva, mint élőben. A hang már más tészta, ugyanis van amikor a kommentátorok közül az egyik fél kicsit halkabb, mint a másik, ez főleg az Áttörés első meccse alatt, a Doktor és RP Tyson kommentálásánál észrevehető, viszont utána már meg is javul a dolog. (Átfogó gála elemzésbe vagy bemutatóba több ok miatt sem kezdenék bele, de leginkább azért, mert nálam sokkal többen, sokkal jobban tudnának mesélni róla.)

Egy szó, mint száz, a kisebb hibáktól eltekintve, mind a két gála remek élvezet volt még így felvételről, arról nem is beszélve, hogy élőben bizonyára még jobb volt. Várom a következő gálákat nagyon is, valamint élőben is próbálok eljutni minél több gálára. Azonban ha ezek nem valósulnak meg, az OnDemand részében sem fogok csalódni.

Ha valakinek az érdeklődését netán felkeltette volna ez a kis beszámoló, látogasson el a HCW Hivatalos Facebook oldalára, vagy a HCW Shop-ra és rendelje meg a gálákat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése