2016. december 31., szombat

Kajakóma utáni gondolatok 2016

Szépen lassan eltelik egy újabb év is, viszont illik egyfajta visszatekintést adni, minden naptári évre ami eltelik. Igen még erre is. 2016 egy olyan év volt objektív szemmel, ami nem a legjobb. Menj csak fel 9GAG-re és láthatod az emberek véleményét. Azonban milyen volt az én 2016-om?

Bizonyára láttátok, hogy túl sok cikk nem került ki, sőt. Alig pár. Ez két dolognak tudható be. Egyrészt a fő blogból egy kisebb hajtás indult ki, ami jelenleg AnimeSétány néven fut. Ott kissé aktívabb voltam, mint itt, viszont ezt megpróbálom rendszerezni 2017-re. Minden hónapban szerettem volna mind a két blogomra kirakni cikket, de ezt sajnos nem tudtam tartani. Egy új rendszert iktatok be, ez pedig nem más, mint az, hogy a páros hónapokon az AnimeSétányon fogok kiadni valamilyen cikket (Értsd: Január, Március, Május, Július, Szeptember, November), a Burn Entertainment-re pedig a párosokon, a megszokott kötetlenebb témában. 

TechBoy - 2017

Miről is fog ez szólni? Feltehetőleg sokatok ismer különféle csatornákat ahol termékeket mutatnak be, amik összefüggenek a gamer léttel, valamilyen szinten. Mivel mögöttem nem áll sem Acer, sem Toshiba, se pedig más cég akik ilyenekkel foglalkoznak, ezért nem éppen tudok majd túl sok ilyen cikket bemutatni, kivéve ha egy lottó ötös a markomat üti. Egyenlőre kettőt terveztem be, és mivel két havonta lesz egy-egy cikk, ezért két hely már ki is lőve. Persze előfordulhat, hogy valami másabb, fontosabb vagy váratlanabb esemény miatt becsúszik valamilyen plusz cikk is. 

FilMezgye

Kissé a filmek irányába is szeretnék tekingetni, de ezek jobbára laikus szemmel fognak megtörténni. Akik olvasták a Deadpool és az Idegpálya kritikámat, azok tudják miről is beszélek. Inkább filmrajongói szemmel fogom leírni a véleményemet, azt pedig nem merem állítani, hogy Szirmai Gergely szinten fogok belemerülni a dolgokba. Alapvetően szeretek egy filmet kielemezni, főleg akkor ha van mélyebb gondolata, nem pedig másfél-két óra unalom amiben semmi nem történik.

Banzáááj! 

Ezt egy kisebb projektnek szánom, ha ellátogatok valamilyen rendezvényre, ami többeket is érdekelhet. Mondjuk egy PlayIT, legyen ez a példa. Beszámolócikkek lesznek olvashatók, ezen címszó alatt. Mivel Szeged és környéke nem egy Budapest ahol rendszeresen remek programok vannak, ezért lehet csak egy darab lesz, jobb esetben is.


2017-re minden olvasómnak jó szerencsét, kitartást és kiváló évet kívánok! Remélem több szórakoztató tartalommal is letudom majd a figyelmeteket kötni! Januárban találkozunk az AnimeSétányon, utána februárban pedig itt, az első TechBoy cikkel! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése