2014. november 6., csütörtök

Zenei Album Kritika ~ Depresszió - A folyamat zajlik...

Elöljáróban: Még soha nem írtam komolyabb véleményt, semmilyen zenei albumról, de úgy gondolom, hogy megpróbálkozok ezzel. Esetleges véleményeket a hozzászólás szekcióban várok. 

A Depresszió új albumát már nagyon vártam, mert azok a számok amelyeket felraktak a Hivatalos YouTube Csatornájukra, engem nagyon felcsigáztak. Az egyik zeneszám "A legjobb ellenfél" néven került fel, melyhez videoklipet is forgattak. A másik pedig az "Emeld fel!" című szám, ami nekem úgy jött át, hogy ez egy inspiráló zene. 


Az album borítójaSajnos nem volt még rá arra lehetőségem, hogy megvegyem az albumot, de legális úton meghallgatható az összes szám, mert a srácok Október 2.-án feltöltötték az összeset, szöveges videóval társítva. Innen is egy hatalmas köszönet nekik.

Nekem személy szerint túlzottan is bejönnek az új számok. Van itt minden. Kicsit odaszólósabb, elgondolkodtató, inspiráló és még szerelmes dal is. Ha választanom kellene kettő darab kedvencet akkor nehéz választani, de a legjobban tetsző két szám ez: "Emeld fel!" és a "Védem az igazam". Nekem miért jött be a legjobban ez a két szám? Mert rengeteg tartalma van és még több mondanivalója. Nem lövök le semmit, hallgassa meg mindenki. 

A megjelenés napján, megszerezte az Aranylemezt, ami 5000 darab eladott példányt jelent. (Köszönöm az információt Mr. Droid-nak, aki a Motoroshang.hu Chat falán 

Az album kicsivel több, mint egy hónapja került a boltok polcaira, de interneten már előtudták a rajongók rendelni. Maga az album nem drága, sőt ugyan annyi, mint a legtöbb hazai előadó esetében, 990 Ft (legalábbis a Rock és Metál zene terén. A többiben nem mozgok otthon.). Az album megrendelhető a Webshop-ból, vagy zenei CD boltokban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése