2014. február 6., csütörtök

DMNemo Interjú

Emlékszem amikor Nemo-t amikor megismertem akkor is bejöttek a videói. Nem most volt, hogy rátaláltam. A legjobb egy négy emberes élő adás volt. Olvassátok és Osszátok Nemo válaszait és innen is a legjobbakat kívánom neki!

DMNemo

1. Miért vágtál bele a videózásba?

1. Annak idején azért akartam, hogy az amv-imet (Anime Music Video) feltöltsem, aztán arra gondoltam, prezentálhatnám sárkányjátékos gyűjteményemet, így 2010-ben elkezdtem a Dragon Games sorozatomat, amit igyekszek folytatni, csak időközben rengeteg technikai újításon estem át, pl. gépcsere, beszereztem egy ritkaságot stb.

2. Van olyan aki inspirált a videók elkészítésében?

2. Az a vicces, hogy mikor elkezdtem, nem volt inspirálóm, csupán egyik jó barátom, Möraja mondta, hogy vágjak bele, mert érdekelné. Ugyan láttam már akkor FreddyD munkásságát, de egyáltalán nem váltott ki belőlem motivációt, és a kendővel tényleg szeretném megőrizni a magánszférámat. Szóval magamtól indultam el ezen a rögös úton.

3. A videóid fő témája a sárkányos játékok bemutatása. Mekkora a gyűjteményed belőle?

3. Hát sajnos nem akkora a gyűjteményem, mint ahogy szeretném, de azok, amelyek beszerezhetőek itthon a vatera jóvoltából, pl.: Panzer Dragoon Orta, Drakengard, Reign of Fire, Dragon Rage, Savage Skies, Drakan 2 megvannak, de ezek csak a PS2-es címek, tehát nem is beszéltem a PC-sekről. A blogomon felállított listámnak (ami folyamatosan bővül) kb. a 10-15%-ához jutottam hozzá.

4. Mi volt az eddigi legfurcsább visszajelzés amit kaptál?

4. Hát a legfurábból még vlogot is csináltam, mikor egy csaj gyakorlatilag párt keresett a neten, és velem próbált kikezdeni, mert az hitte, kis srác vagyok. Utána burkoltan szapulni kezdett, hogy mért vagyok nőnemű. Ezt követte egy még furább bejegyzés, ami arról szólt, hogy nagy lelki fájdalmakról tanúskodnak a szemeim, és az illető férfi mindenáron meg akart gyógyítani, meg elhitetni velem a saját igazát. A lehető legvulgárisabb szavakkal hajtottam el, mert nem akarta megérteni, hogy az emberek nem úgy működnek, ahogyan ő látja, ha nekem valami bajom van, akkor azt megosztom az igaz barátaimmal. Ponty.

5. Szoktál ellátogatni rendezvényekre is. Melyik a kedvenced és ismertek-e már fel a hangod alapján?

5. Sajnos nem nagyon tudok eljárogatni, nem mindig úgy alakulnak a dolgok. Viszont a playIT-n mindig szeretnék ott lenni, és a mostanin érdekes jelmezben leszek. ;P

6. Melyik az az ország ahova ellátogatnál, és miért?

6. FRANCIAORSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG! :D ÉS JEANNE D'ARC MIATT!!!! *.* Az, hogy mi lesz ott, legyen az én titkom. ;P

7. Tervezel nagyobb projekteket más videósokkal?

7. Igen, lesz 2 nagyobb projekt, az egyikben viszont nem a videósok lesznek a központban, de ez attól függ, összejön-e.

8. Animékből melyek azok amit letudnak kötni?

8. Először is az anime műfaj egy dologban vonz, az őszinteség ábrázolásában, amit pár anime remekül tud bemutatni, anélkül, hogy tipikus japán lányos zavarba torkollana át, pl. a Dusk Maiden of Amnesia, aminek minden porcikáját szeretem. De ami még le tud kötni, az a Gosick, a Spice and Wolf, vagyis az olyan animék, amikben az értelem és az érzésvilág kellően összhangban van.

9. Mit tartasz jelenleg a legjobb, illetve a legrosszabb dolognak a YouTube-on?

9. A legjobb dolog az, hogy könnyen el tudják érni egymást a felhasználók, más videómegosztóknál ez kicsit húzósabb. Hamarabb kialakulnak csoportok és a kohéziók remek ötleteket szülnek. Viszont ez könnyen vezethet silány munkákhoz a nézettség és a feliratkozószám érdekében, és elvesznek az értékek, ez a legrosszabb dolog.

10. Mit ajánlasz a lány/női videósoknak?

10. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vajon az első magyar gamerlány a YT-n, Othala hogyan kezdte, és őt ismerve biztos vagyok abban, hogy beleadta szívét-lelkét a videóiba és nektek is ezt javaslom, ha bele akartok kezdeni a videózásba.

Az ominózus AMV. Ami nekem nagyon bejön. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése