2013. június 4., kedd

PlayIT és a tömegnyomor

CtrlAltEgon közzé tett egy videót, melyben a PlayIT nevű rendezvényen résztvevő emberekkel beszélt, és a két nagyobb emberrel is. El szeretném mondani nektek a véleményem az egészről, bár én csak ismerősöktől és a videóból tájékoztam.

Az ominózus videó:

Szerintem nagyon sokan tudjátok, hogy mi is az a PlayIT ezért erről nem beszélnék sokat. A szervezés az elmondások szerint pocsék volt. Több ezer ember volt bent, levegőt nem nagyon lehetett kapni és hidratálás gyanánt csak a Monster Energy Drink-et osztották, bár a szervezők azt állították, hogy egyéb italokat is fogyaszthattak az emberek. Ebben az esetben felteszem a kérdést: Hol voltak azok az italok? Ugyanis az energiaitalok hidratálása talán a legrosszabb és a víz a legjobb erre a célra. Az eladók pocsék munkát végeztek. A játékok gyorsan elfogytak, de ott voltak a vitrinben a játékok. A Millenáris befogadóképesség tudtommal 2500 ember, viszont feltételezem, hogy egy 100-200 talán 500 emberrel többen is ott voltak. Valamint a jegyek is elfogytak egy idő után és a sor valami irdatlan hatalmas volt. 

Egy érdekes dolog volt amit MatthewPeel mesélt el nekünk, hogy elfogyott a Sim City ami digitális játék.  Én nem játszottam a játékkal, de ismerem a Steam-es játékokat és szerintem ez is kicsit hasonló. Kapsz egy kódot, beaktiválod és telepítheted a játékot a Steam-ről. Lehetetlennek tartom, hogy elfogyjon ez a játékszoftver.

MatthewPeel videója:

Egon -Mint már említettem- beszélt az 576 és a Meex egyik főbb emberével. Elmondták, hogy elfog férni több, mint 10000 ember...na ne nevettessenek. Arról, hogy az eladók száma az 576 standnál kb. 10 ember volt, inkább egy rohadt szót sem mondok. 

Ezen információk hallatán, melyek a videóban voltak már semmi kedvem sincs elmenni a következő PlayIT-re, mert ha megint ekkora lesz a nyomor akkor a franc se fog fizetni az én esetemben olyan 8000 Forintot. Csak azt tudom remélni, hogy a MondoCon-on nem lesznek ilyen sokan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése