2012. november 18., vasárnap

Véres November 3

Mondhatni ez volt a második gála amin ott voltam, de itt virtuálisan az Élő Közvetítést néztük elég sokan. Voltak ismerős arcok a Szorítóból például S.E.S. és Kikkike.

Hardcore öv
A gálát a Barba Negra Music Club biztosította a HCW-nek és megkockáztatom a Véres November 3 lenyomta a WWE WrestleMania-it! Ez egy igen komoly és véres mészárlás volt. Annyi izgalmat nekem a WWE ebben az évben nem mutatott ilyet, mint a HCW egy éjszaka alatt, de ebből is látszódik, hogy a WWE a Attitude Era-ja volt a legjobb!

Bemutatták az új Hardcore övet amit Dover kapott meg!

Számomra a legemlékezetesebb pillanatok ezek voltak:

-Nitro ugrása 5 méter magasból akart ráugrani az asztalon fekvő Tengkwa-ra, de lement az asztalról és belecsapódott a ringbe. Ott Tengkwa-ék nyertek!

-Yan Colby bevonulása, hogy a közönség mennyire bírja a francia srácot és, hogy fel emelt 220 kilót, azaz Ozzy Spencer-t, de nem bírta sokáig megtartani. Ott Colby nyert!

-Murlock vs. Nuts meccs amikor a karrierük volt a tét és Nuts nem szarozott és meggyújtotta Mrulock hátát! Ott nyert Murlock és távozott Nuts

-A HCW Bajnoki cím meccs amikor azt a kamerát amiről közvetítették az adást PG Hooker fellökte és nem láttuk a meccs felét, de a lényeget igen amikor Renegade földhöz verte KWP-t! Itt sajnos PG nyert!

-A Hardcore bajnoki cím meccs, azaz a DeathMatch! Itt folyt a vér és előkerült egy csomó neon, hurkapálcás asztallap, üveglap, rajzszögek, FÚRÓGÉP(!!) és még só is! Ez talán az év legdurvább meccs volt!

-És az utolsó ami mellett nem mehetek el, a saját OMG pillanatom amikor a Gála végén, Doktor és KWP bement a ringbe, hogy megköszönje a mai estét és beakarták hívni PG-t, de (!) nem ő ment be, hanem a volt főnök, a Boss László Roland! Ő keményen szétverte a két egoista direktor vezetőt!

Talán ezek voltak a legnagyobb pillanatok az egész gálán!
Dover háta a DeathMatch-en


Doktor és KWP a verés után


A pillanat amikor Nuts meggyújtotta Murlock hátát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése