2012. november 26., hétfő

Interjú Zafar Ameen-nal

Zafar Ameen először az Utolsó Emberig gálán lépett fel, a Rumble-ben! Olvassátok és Osszátok Zafar Ameen válaszait!

Zafar Ameen


1. Mikor ismerted meg a pankrációt és ki a kedvenced?

1. Zafar 2011-ben ismerte meg a pankrációt, amikor is lement az egyik edzésre. Korábban nem igazán követte ezeket a dolgokat, mivel a Magyarországi negatív kritika eleinte meghatározott ellenszenvet váltott ki belőle. Majd megismerte a profi birkózás mögöttes, más célt szolgáló értékeit. Azóta rendszeresen követi és fejlődik.
Kedvencei kimondottan nincsenek, kimondottan szereti Cima,Pac,Richochet,Dragon Kid munkáját, a WWE-ből The Rock, muhammad hassan, Eddie Guerrero, Antonio Cesaro, Sabu munkája tetszik neki.

2. Melyik szervezeteket követed?

2. Dragon Gate, WWE, ECW

3. Milyen volt szerinted a Véres November 3 és mennyire fájt amikor Hombre eltörte a fejeden a klaviatúrát?

3. A véres november összességében egy jó gálának tekinthető, amelyből a közönség is kivette a részét, ez nagyon számít ebben a ’business’ben.
Hombre kevés ahhoz, hogy holmi billentyűzettel fájdalmat okozzon Zafarnak. Nem fájt neki.

4. Mi a célod a HCW keretein belül?

4. Zafar célja a totális dominancia. Be fogja bizonyítani, hogy egyetlen ’birkózó’ sem méltó hozzá, és Zafar tehetsége,esze,ereje jóval magasabb szinten szárnyal, mint a szánalmas magyar birkózóké.

5. Láthatunk-e téged más szervezeteknél is?

5. Előbb utóbb Zafar mindenhol leteszi a névjegyét.

6. Kipróbálnád-e magad egy olyan DeathMatch-ben amit Icarus és Dover vívott?

6. Az a meccstípus csak elmebetegeknek való. Zafar szadista, nem mazochista. Neont bárkin szívesen eltör, rajzszögbe is beledobja, tűzőgéppel is megalázza, akár élve fel is boncolja, de hozzá nem érhet senki, nem méltó hozzá senki.

7. Mennyire volt megterhelő a meccsed Hombre ellen?

7. Az a meccs nem volt megterhelő. Látszott Hombrén, hogy igyekszik, de nem volt elég. Igaz, hogy egy két meglepetést okozott Zafarnak, de kevés volt hozzá. Reméli, hogy a következő ellenfele többet tud majd mutatni, több kihívás lesz a meccsben.

8. Milyen volt először ringbe lépni a HCW-ben?

8. Zafar először az Utolsó Emberig gálán lépett a ringbe, ahol letette a névjegyét. Igaz, sajnos figyelmetlen volt, és kiesett a Rumbleből, de a véres novemberen megmutatta, hogy mi is az az arab virtus.

9. Szerinted hogyan vallhat valaki jó pankrátorrá?

9. Alázat, szorgalom, kitartás. Soha nem szabad feladni. A kitűzött célokat teljesíteni kell és nem leszel szánalmas kutya.

10. Milyen szerepelni a Jóban Rosszban-ban?

10. Jóban Rosszban? Ja igen. Abban nem Zafar szerepel, ezt már korábban is megkapta. Zafar Ameen ikertestvére, Habib Arjemal van abban a sorozatban, igazi nevén Habib Ameen, de ő már nem tartozik a családhoz, mert hitvány pakisztáninak adja ki magát, mivel tizenöt éve elhagyta Algériát, és Pakisztánban telepedett le egy családnál. Azóta nem is kereste igazi gyökereit. Azért is jött Zafar Magyarországra, hogy emlékeztesse arra, hogy ki is ő valójában, és meg kell büntetni az árulásáért, de ez egy másik történet. Ez a történet most Zafarról szól, Habibról soha többet ne is essék szó, mert Zafar felszabdalja azt, aki ezt teszi. Jobb nem ujjat húzni a sorssal. Zafar másik oka annak, hogy itt van Magyarországon, hogy bebizonyítsa azt, hogy a magyar kutyák kevesek ahhoz, hogy birkózzanak. Ezért lesz Zafar a bajnok.

Sabu
Cima 


Muhammad Hassan

Ricochet 
Antonio Cesaro


Dragon kid

Pac

The Rock

Eddie Guerrero

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése