2012. november 14., szerda

Véres November 3 - Meccsek

Hivatalos meccsek a Véres November 3-ra! Aki távol lakik és szeretné nézni a VN3-at az ezen a linken 1200 Ft-ért megteheti http://live.hcw.hu/!

Meccsek:

Dover vs. Icarus ~ Deathmatch: Ez nem egy egyszerű meccs lesz, mert talán az egyik legkeményebb meccs a pankráció világában. Gyengéd idegzetű illetve fiataloknak NEM ajánlott a meccs megtekintése!

PG Hooker vs. Renegade ~ Last man Standing HCW Championship meccs: Véleményem szerint PG Hooker nem fogja megvédeni az övet Renegade ellen, Ha lent marad PG a földön 10 másodpercig akkor új bajnokot avatunk!

Valerie vs. Audrey Bride ~ Hardcore női meccs: Mivel még a csajok vére nem folyt a HCW-ben ezért nagyon várom a meccset!

Yan Colby vs. Ozzy Spencer ~ Hardcore meccs: Yan nagy fába ütötte a fejszéjét, mert Ozzy-nak volt ilyen meccse, de Colby-nak még nem! Várom!

Ron Corvus vs. Kent vs. Koppány vs. Grizzly Davidson ~ Monsters Pit: 100 KG-on felüli emberek vehetnek benne részt, Kent és Koppány nem lesz nagyon nagy ellenfél Grizzly-nek, de Corvus már inkább!

Murlock vs. Michael Nuts ~ Career vs. Career meccs: Remélem az a mocskos Nuts el lesz tüntetve a HCW-ből!

Poison vs. Kamil Aleksander vs. Klaryss ~ Hardcore Triple Threat meccs: Mivel Kamil és Klaryss is a DDW (Do or Die Wrestling) tagja ezért ebből simán lehet egy 2 on 1 handicap hardcore meccs.

Tengkwa & Kidd Lux vs. Ted Wellington & Nitro w/Jessie ~ Hardcore Tornado Tag Team meccs: Tengkwa és Lux csapata a Ladies of Doom csapatát biztosan leveri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése