2015. május 3., vasárnap

Magyarok a WWE-ben?

Mint azt tudjátok jómagam rajongok a profi birkózásért, ahogy sokan ismerik a pankrációért. Három elszánt magyar letette a jelentkezését a világ legnagyobb és legnevesebb szervezetébe, a WWE-be. Ketten a HCW-ből - Az egyetlen magyar pankrátor szervezetből - és egy ember, Amerikából jelentkezett a Tough Enough nevű valóságshowba. Ebben a műsorban már sok embert láttunk, de vannak akik jelenleg is a WWE berkein belül űzik az ipart, mint például Cameron, The Miz és Ryback.


Akik magyar származásúak és bizonyítani akarnak a WWE-ben, nem mások, mint Icarus a HCW-ből, aki az első HCW bajnok volt. Hatalmas mérkőzéseken van túl, háromszor megmérkőzött Dover-rel (Aki amikor a cikk íródik HCW Bajnok) a Véres November gálákon, küzdhetett Tommy End-del akit sokan ismerhettek, külföldi szervezeteket is megjárt és jelenleg előkelő helyet foglal el a HCW trónján.

László Árpád a második ember aki a HCW-ből való. A HCW-ben még PG Hooker néven küzdött és volt Ő is HCW bajnok, ám 2013 nyarán ott hagyta a HCW-t és külföldön próbált szerencsét. Külföldön a UWE nevű szervezetnél regnáló bajnok. Bemutatkozott a Five Star Wrestling-nél és a Legacy Wrestling-nél is be fog mutatkozni. László Árpád egy igazi interkontinentális birkózó akit személy szerint szívesen látnék a WWE-ben, csak úgy, mint Icarus-t és Hungarian Hummer-t.


Na, de ki is Hungarian Hammer? Ő már régen kint él Amerikában, Ő eredetileg testépítéssel foglalkozott - talán foglalkozik még most is, ezt nem tudom. -, de újabban a pankrációban is otthonra lelt. Szülőhazájában Magyarországon az Oldschool gálán mutatkozott be a magyar nagyérdemű előtt, a francia Yan Colby ellen. Lehetett látni az idén rendezett WWE Experience-en is, ami egy NXT Tryout volt.


Én amondó vagyok, hogy a magyar fiúk megszállhatnák a WWE-t, hiszen mind a hármukban megvan a kellő tapasztalat, tehetség és karizma ami oda szükséges. Amennyiben egyetértesz velem, használ a videó megosztásnál a #ToughEnough megjelölést, lássák csak a WWE-nél, hogy nem kell félvárról venni azokat akik a szívükben magyarok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése