2014. augusztus 22., péntek

Ki mit Tube - Az én meglátásom szerint

A napokban egy hatalmas hullámot indított el az, hogy elindult a Ki Mit Tube nevű tehetségkutató. Ezzel alapból nem lenne baj, mert ott  volt az Aranyvlog is és jelenleg jut a Mutasd Magad YouTube Sztár is. Az utóbbi kettővel semmi bajom nincs. Tisztességes módon megvannak csinálva és a nyeremények is olyanok amiket egy Youtube videós tud alkalmazni vagy használni. Mi is nekem a legnagyobb bajom ezzel az egésszel? Nos az, hogy semmi értelme nincs. Vagyis lenne, de még sincs. A zsűri nagy része olyan ember akinek semmi köze nincs a YouTube-hoz, azon kívül, hogy meglehet hallgatni a zenéiket vagy utánuk lehet nézni. Azok akiket én eltudok ismerni az pár ember. Szirmai Gergely, aki a Hollywood Hírügynökséget vezeti. Puzsér Róbert, akit annyira én nem bírok, sokszor egyezik a véleményem az övével, Péterfy Bori, ő egy jó énekesnő. És ennyi. Bár már Flourral sincs bajom (amikor Mizu-zott nem kicsit koccolta fel az agyamat) , de valahogy őt sem tudom, hogy miért rakták be. Oké, hogy azért, mert YouTube-ról került fel a média poklába, de kérdéseket bőven vet fel.

Lássuk a nyereményeket. A nyeremények nagy részét egy átlagos videós aki megnyeri nem tudná mire használni. Kap egy millió forintot, amit még tud is hasznosítani. Egy SEAT IBIZA! Emberek, nem tudom ki volt az a hülye aki ezt felajánlotta, de hogyha egy mezei videós nyeri meg akkor nem sokra tudja használni. Főleg, ha jogsija sincs. Oda tudja adni a szüleinek. Vodafone előfizetés, hát kár, hogy aki nem Vodafone-os az valószínűleg le lesz szarva. A mobilinternet már valamivel biztatóbb. Egy okostévét is nyer a győztes, ami megint csak jobb dolog lehetne. Valamit elutazhat Londonba a YouTube Space stúdióba.

Saját véleményem pedig egyszerű és tömör. Én utálom a celebeket, egyiket sem szeretem. És miért? Nem csináltak semmit és őket pénzelik. Szüli folyamatosan az RTL és a TV2 a őket évente nem is egyet. Lásd ValóVilág és a többi nagyon kreatív műsor. Nem értem miért akarnak nemcsak a TV-ben celebeket gyártani, de azt meg főleg, hogy a YouTube-on miért kell ilyet csinálni? Így is el van kurvulva néhol a YouTube, de ha még az új "sztárok" is megjelennek, az nagyon kell mindenkinek. Felesleges egy ilyen versenyt csinálni, mert valószínűleg az fogja megnyerni aki a legnagyobb baromságot csinálni. Arról meg nem is beszélve, hogy törlik a YouTube videók alatt a kommenteket. És akkor már nem is mondhatnák, hogy: Minden vélemény számít.

Zárásként egy nagyon jó kis dal ami teljesen leírja, hogy mire gondolok amikor azt hallom meg, hogy celeb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése