2015. december 31., csütörtök

2015S

Egy újabb éven vagyunk túl, ami egy nagyon tartalmas év volt. Volt itt rengeteg élmény, pozitív és negatív is. Szokás ilyenkor az elmúlt évről beszélni, hogy "Egy remek éven vagyunk túl és köszönök mindent és..." szóval tudjátok. Tény, hogy köszönök minden egyes megtekintést, ám itt most az eljövendő évről beszélnék nektek tüzetesebben. 

Beindult egy kimondottan csak animékkel és mangákkal foglalkozó blogom, az Anime Sétány, ahol - bár ritkán jelennek meg cikkek, no nem mintha itt olyan sűrűn lenne cikk. - egész jó visszajelzéseket kaptam, tekintettel arra, hogy nem vagyok egy rendszeresen blogoló ember. Az Anime Sétány blogom célja a 2016-os évben a havonta egy kritika. Hozzám képest sok animét láttam - 60, az hozzám képest sok - és bőven van köztük olyan, ami megérett egy kritikára. Valamint egy másodlagos cél egy Anime 99 kihívás, aminek a neve is adja magát: 99 animét akarok jövőre megnézni. Ez viszont nem lenne anélkül érdekes, ha Ti nem értesülnétek róla. Arra gondoltam, hogy ezt úgy oldom meg, hogy havonta egy "mini-kritika" jellegű cikket adnék le. Ez havonta megközelítőleg 8 anime lenne, csak a 99 nem osztható 12-vel, ezért lesznek hónapok ahol egyel több is lenne. Ez egy vegyes felvágott lenne, pár kitétellel. Nem lesz benne shounen ai és yaoi. Ez szerintem érthető. Viszont a korrektség miatt, shoujo ai és yuri sem lesz, valamint hentai se kerül terítékre, mert mégis csak egy, no értitek. Plusz a nagyon véres gore animék sem érdekelnek, mert a hentelős és mindent kicsinálunk jellegű filmek sem vonzanak.

YouTube-os előzményekkel rendelkezem és sokat próbáltam visszatérni oda is, ám valahogy sosem volt túl sok alkalmam rá. Egyrészt a saját magam hibája, a lustaság, másrészt rengeteg mindennel nem nagyon lehetne érvényesülni. Most egy újabb dologgal próbálkozom meg a YouTube világában, ez nem más, mint a Heartstone. Nem új keletű a dolog, biztosan ismertek sok Heartstone csatornát, vagy stream-ert, nekem viszont két tervem van ezzel a Heartstone-nal, valamint egy plusz is. Az első az a pack nyitogatás. 100 arany a játékban egy csomag, igazi pénzt viszont nem tervezek rá szánni. A másik pedig az aréna videók. Azt kell erről tudni a laikusoknak, hogy 150 aranyba kerül a játékban és három hős közül kell összeállítani egy paklit, azzal pedig harcolni. Nyereményt azt mindig ad, legalábbis így tapasztaltam, mert egy győzelmem volt, de bezsebeltem 30 aranyat, illetve egy csomagot is. A plusz pedig csak a játék komolyabb kiismerése, teszem azt esetleges versenyeken való részvétel miatt.

Egy kisebb dizájn váltást fogok bevezetni, nem egy nagy valamit, csak a fejlécet, illetve a színeket akarom megvariálni. Ezen a főblogon a tematika ugyan az marad, ez lesz a mindenes. Valamint az interjúk minimálisan leáldoztak, mindenkinek köszönöm akik eddig vállalták és annak a kevés embernek is köszönöm, akik esetleg el fogják fogadni.

Végszóként annyit mondanék, hogy köszönöm mindenkinek az egész éves figyelmét, jövőre kezdődik majd az ötödik év, ami elképesztő. Mindenkinek sikerekben gazdag 2016-ot kívánok, és a legjobbakat mindenkinek mindenben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése