2013. április 13., szombat

Reklámozzunk 1.

Most két Facebook oldalt és egy YouTube csatornát fogok veletek megosztani.

AnImE & MaNgA Facebook oldal ~ Szerintem sokan tudják, hogy imádom az anime-ket. Beléptem egy animés oldalra és ez az AnImE & MaNgA. Vannak különféle napok amikor kirakunk engem ott szerdán nem találtok meg, mert az a lányok napja. Nem ecsetelem, majd lesd meg ha érdekel. Én általában ajánlókat/kritikákat írok ki.

Grizzly Davidson Hivatalos Rajongói oldala ~ Egyik jó barátom vezeti, ezért megosztom veletek. A másik legjobb dolog az életemben a pankráció és mivel HCW-s rajongói oldal, ezért is nyomtam rá egy like-ot. Ezen az oldalon, nem vagyok szerkesztő és egyenlőre nem is tervezem. Ha kedvem van megismerni Grizzly Davidson-t akkor like-old!

Zsigusz2 YouTube csatornája ~ A napokban találtam rá a csatornára, és nem a Minecraft miatt iratkoztam fel, hanem a Terraria miatt, mert nem túl sok ember csinál belőle videód. A Minecraft videókat egy Zsigusz2 csinálja és a Terraria videókat egy lány, Ewy. Szerintem a csatornájuk egész jó és remélem felépítenek egy 1000 feliratkozós tábort, minimum.

Aki szeretne reklámot az értesítsen!

1 megjegyzés:

  1. Iratkozz fel : http://www.youtube.com/user/trojapeti1?feature=watch

    VálaszTörlés