2012. augusztus 15., szerda

Interjú Paulik "Wanna Raise" Tamással

Wanna Raise-t a magyar Wrestling közösség a H-Wrestling Fórum-ról vagy a Motoroshang.hu Szorító adásában! MA 16:00-TÓL A MOTOROSHANG.HU-N SZORÍTÓ 16:00-TÓL!

Kurt Angel


"Stone Cold" Steve AustinBert "Hitman" Hart


1. Mióta érdeklődsz a pankráció iránt?

 1. 92-93 körül hallottam róla először,hogy létezik ilyen,de akkor nem foglalkoztam vele. Később az akkori  eurosporton láttam talán először,és megragadott a sok színes „figura” az eltérő karakterek,és az egésznek a légköre. Ehhez persze nagyban hozzájárult hogy akkoriban a gimmick éra futott a WWF-ben,és engem gyerekfejjel ez nagyon megfogott.

2. Lesz-e valami szereped a HCW-ben?

2. Jelenleg a Szorító című rádióadást vezetem Mr Tolnai-val szerdánként,ahol a Doktor helyét vettem át. Úgy néz ki,hogy előbb utóbb a HCW gálák közvetítve lesznek az interneten,és ennek a kommentálására kértek fel Molnár Jánossal egyetemben.

3. Honnan ered a Wanna Raise becenév?

3. Természetesen Stone Cold Steve Austin egyik jelmondatát  „loptam el”,ő a mai napig a kedvencem. Akkoriban én is azt a fajta attitűdöt képviseltem az életben,mint ő a wwf-nél. Mára mindketten lenyugodtunk

4. Milyen volt először vezetni a Szorítót?

4.  Nagyon jó. Örülök hogy olyat csinálhatok amit szeretek ráadásul ezt a barátaimmal,és közeli ismerőseimmel tehetem meg. Minden áldott nap agyalok hogyan lehetne élvezhetőbbé,népszerűbbé tenni a műsort. Számomra nagyon fontosak a hallgatók,hiszen nekik készül a műsor. Többek között ezért is vezettem be a játékot amiben segítségemre volt a HCW is.

5. Ki a kedvenc pankrátorod és ki az akivel egyszer meg akarsz küzdeni?

5. Austint már említettem,rajta kívül a korai évekből Bret Hart-ot szerettem nagyon. Stone Cold után azt mondhatom a mai napig Kurt Angle-t tartom az abszolút number one-nak. Noha nem vagyok képzett birkózó bárkivel szívesen megküzdenék csak sok ember előtt történjen.

6. Mi a véleményed a PWH és a DDW-ről?

6.Megmondom őszintén elég keveset tudok róluk,de hallottam hogy egyre profibbak,és hihetetlen fejlődésen mentek keresztül az elmúlt időszakban. Remélem sokszor lesz még közös gála velük akár itthon akár külföldön.

7. Ott leszel-e az Utolsó Emberig gálán?

7. Jó kérdés. Valószínű igen,de ez még sokmindentől függ. Kíváncsi vagyok mit hoznak össze a srácok a rumble meccsen.

8. HCW-ből ki a kedvenc pankrátorod?

8. Nem mondhatnám hogy van kifejezett kedvencem. Hál istennek a karakterek és a stílusok nagyon sokszínűek,és változatosak. Ez így a jó.

9. Elutaznál-e vagy Elutaztál-e Amerikába WWE-t nézni?

9. Egyelőre tavaly jutottam el Bécsig ahol életemben először végre láttam a WWE-t,egy SD show-n. Hatalmas élmény volt,aki teheti mindenképpen szervezze meg,és menjen el. Amerika más tészta. Nagyon messze van,és igencsak drága. Repülőre csak akkor ülök ha muszáj. Viszont egy Money in the Bank meccset szívesen megnéznék élőben.

10. Szerinted mennyire lehet ismert a H-Wrestling és annak a fóruma?

10. Erre nehéz válaszolni. Az biztos hogy a fórum már akkor is Magyarország legnagyobb wrestling közössége volt amikor még nem volt sem tv adás róla,sem HCW,sem szorító. Azóta már minden van,így napról napra bővülünk,sokasodunk. Határ a csillagos ég!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése