2013. március 15., péntek

HCW Dicsőség Napja - Elképzelések

Aki követi a magyar pro-wrestlinget az tudja, hogy március 23.-án (alig egy hét) megrendezésre kerül a HCW Dicsőség Napja gálája. A helyszínt biztosítja a KSI Jégcsarnok, asztalitenisz terme. Lelátókban, székekben teli lesz a helyszín, tehát aki belefárad az állásba az le tud ülni. Kicsit japán pankráció hangulata lesz!

De nézzünk a meccseket!
Ancient Power w/Pappa George vs. NitRington w/Jessie - Érdekes meccs lesz, már csak ezért is, mert a NitRington összesen: kb. 167 kg és az Ancient Power pedig kb. 240 kg. Én mindenesetre az Őserő csapatának szurkolok és remélhetőleg nyerni is fognak!

J-Hawk vs. Poison vs. Cyrus Cage - Nekem tetszik ez az összeállítás. Poison és J-Hawk is nagyszerű és tehetséges pankrátorok, de Cyrus se semmi! Láthattuk a debütálásakor, hogy mire képes! Én egy Poison győzelmet várok!

Tony Baritoon w/Johny & Candy Vegas vs. Murlock - Sajnos Baritoon urat még nem láttunk küzdeni ringben, de ha tényleg évek óta birkózik akkor élvezetes lesz a meccs! Murlock viszont nagyon technikás, de én Tony Baritoon-nak szurkolok!

Audrey Bride & Valerie vs. Zafar Ameen - Vagy egy érzésem, hogy ez is lesz, mert Zafar Ameen megtámadta a lányokat az Áttörésen. Férfihez nem méltó az ilyen viselkedés, szóval egy hatalmas női győzelmet várok!

Tengkwa vs. Nitro ~ Hair vs. Mask - Vicces lesz azt kell mondanom! Én ide egy tiszta Tengkwa győzelmet várok, mivel ez egy NO DQ meccs lesz! Nitro, Wellington és Jessie haj nélkül? Érdekes látvány lesz az egyszer biztos!

Kent & Gabriel Angelfyre vs. Icarus & Renegade - Sima Icarus & Renegade győzelmet várok, de meg kell hagyni, nem gyenge csapat Kent és Angelfyre csapata sem!

Hardcore Title match: 
Dover vs. Ron Corvus - HARDCORE! Egyik kedvenc meccstípusom. Neoncsövek, hurkapálcák és egyéb nyalánkságok biztosan lesznek! Szerintem itt Dover megvédi az övet, de Corvus is megérdemelné, teljes mértékben!

HCW Title match:
PG Hooker vs. Yan "Party" Colby - Vajon a regnáló bajnok vagy a party állat volt nyerni? Én ide Colby-t tippelem! Ha valaki akkor ő teljes mértékben megérdemli! Néhány szóval: Champ vs. Streak meccs lesz, mert Yan eddig még nem veszített a HCW-ben!

A helyszín:



A Promo:

1 megjegyzés:

  1. Én nem jöhetek???? Tudok pankrációzni!!!! Sima kiütés és k o a nyeremény!!!!!!!!

    VálaszTörlés